Veel gestelde vragen

Gevestigd aan de Boschstraat 65 zit SuperNova vlakbij het centrum van Breda.

In de Boschstraat zelf, maar ook in de directe omgeving zijn meerdere mogelijkheden om (betaald) te parkeren. De dichtstbijzijnde grotere parkeergelegenheden zijn het Chasséveld, Het Turfschip of Beyerd-Vlaszak. Allen op nog geen 10 minuten loopafstand.

Gebruik onze self-service tool om de datum/tijd van jouw tickets online te wijzigen. Klik hier om de datum van jouw tickets te wijzigen.

Wij verzorgen complete projecten voor het onderwijs bij SuperNova Experience, in samenwerking met de CKV Fabriek. Klik hier voor informatie over onze schoolprojecten.

SuperNova is geschikt voor iedereen die het leuk vindt om mooie plaatjes te schieten. Kinderen onder de 11 jaar zijn echter alleen welkom onder begeleiding van ten minste één volwassene.

Bij SuperNova Experience is het mogelijk een selfiestick te huren zodat je jezelf goed kunt vastleggen. Wil je helemaal niet bezig zijn met de camera, dan zou je een professionele fotograaf in kunnen huren die gedurende 1,5 uur met jullie mee loopt. Mail naar info@supernova-experience.nl voor meer informatie.

Nee, tickets zijn alleen te verkrijgen op onze website.

Jazeker! Voor grotere groepen, bedrijven en scholen hebben we speciale arrangementen. Klik hier voor de verschillende opties.

Omdat we werken met een maximum aantal mensen per blok, loopt de tijd helaas gewoon door en zul je nog steeds het museum moeten verlaten 1,5 uur na je gereserveerde tijd.

Mocht je onverhoopt niet kunnen komen dan is het alleen mogelijk om je ticket te verplaatsen naar een andere datum of tijd. Klik hier om de datum van jouw tickets te wijzigen.

Voor het bezoeken van het museum heb je geen coronatoegangsbewijs nodig.